První Bio sušené maso v Česku

Firma Kaštánek & Spitz - Farma z jižní Moravy, kde vyrábí 1. Bio sušené maso v Česku. Farmaří a starají se o krávy, kozy a ovce a z mléka vyrábí výborné Bio mléčné produkty.

Jejich Kaštánkovo sušené maso je jedno z nejchutnějších na našem trhu - vyzkoušeli jsme! Co si budeme povídat, sušené maso nám prostě chutná. Dostali jsme na vyzkoušení 5 balení od vepřového po hovězí. První přišlo na řadu sušené Bio vepřové. Hlavně proto, že většina sušeného masa, zejména jerky na trhu je hovězího. My jsme tedy rozbalili. Opravdu velké kousky masa, na skus příjemně tuhé, ale hlavně chuťově naprosto výtečné.

Bio vepřové mi osobně připomínalo strukturou chuti kuřecí Biltong. Velmi jemná chuť a maso krájené na tenko chutnalo i manželce, a tak si troufám tvrdit, že pokud někdo není příznivcem hovězího sušeného jerky, pak Kaštánkovo Bio vepřové je přímo pro něj. Vybírat můžete mezi čistě soleným, česnekovým nebo tymiánem se zázvorem.

Pokud jste více konzervativní, určitě vyzkoušejte Kaštánkovo sušené hovězí. Bio sušené hovězí má jemnější strukturu než klasické hovězí jerky. Býci jsou z farmy z jižní Moravy, chovaní v ekologickém zemědělství. Tak jako ostatní sušené maso, které nabízíme, je opravdu z Česka.

Já mám rád pikantí, takže mě rozhodně zachutnalo Kaštánkovo hovězí pepřové. Rozhodně se nemusíte bát pálivosti. Jestli už jste vyzkoušeli Rustic Jerky Habanero Lime nebo dokonce Smoking Ghost, pak pro Vás Kaštánkovo hovězí pepřové bude příjemné šimrání na jazyku. 

Jestli chcete sáhnout po pálivějším, pak určitě vyzkoušejte Hovězí Chilli - výborné, pikantní s habanero a kajanskou papričkou.